dotarile camerei 4
Camera 4

Vernisajul Experimentului Fotografic “24h.2013″

Vernisajul va avea loc în Noul Spaţiu Expoziţional al Primăriei Timişoara din Piata Victoriei Nr.5 in data de 20.01.2014 la ora 18.00.

În data de 12 Noiembrie 2013 a avut loc a patra ediție a experimentului fotografic “24h”.

Această ediție “24h” s-a desfășurat simultan în România și SUA.  Explorarea vizuală a Timișoarei și a orașului Chicago s-a întins într-un interval de  24 de ore și a fost o radiografie subiectivă a celor doua orașe realizată de 4 fotografi:  Mircea Gherase, Adrian Danciu, Cristian Ilea si Rafael Vasilcin.

La final, cei patru fotografi au selectat din materialul adunat câte un clișeu reprezentativ fiecărei ore petrecută pe teren.

Proiectul a fost inițiat de Adrian Danciu și Mircea Gherase.

Și anul acesta “24h” a fost în principal un exercițiu de “vedere” pentru cei 4 participanți, dar și unul de răbdare și anduranță. Proiectul a început în data de 12 noiembrie la ora 8 (ora României) și a durat 24 de ore.

Camera 4 este o asociație nonguvernamentală care promovează comunicarea prin intermediul imaginii filmate sau a fotografiei. Din Camera 4 fac parte: Adrian Danciu, Mircea Gherase, Marius Danci, Cristian Ilea, Rafael Vasilcin.

Cu acest proiect Camera 4 își propune să “arate”  Timișoara si Chicago prin prisma a patru personalități diferite, dincolo de imaginile clișeu.

Прежде чем приступать к конкретным действиям — будь то заказ услуг SEO-компании или самостоятельная раскрутка сайта — нужно: определить, чего именно вы хотите достичь и для чего вы начинаете продвижение, сайт

tenofset.com деньги в долг казань без банков