dotarile camerei 4
Camera 4
  • 2%

Directionează 2% din impozit către CAMERA 4

Ce este 2%?

Prevederea 2% din Codul Fiscal iti permite sa directionezi 2% din impozitul datorat pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Tu esti singurul care alegi organizatia pe care o doresti! Este dreptul tau!

Directionarea a 2% din impozitul pe venit nu este o donatie! Este vorba de o suma datorata statului pe care o poti utiliza cum vrei tu.
Utilizand aceasta oportunitate, poti sprijini eforturile noastre pentru a putea comunica si educa prin intermediul imaginii de film sau a fotografiei Iar asta NU TE COSTA NIMIC!

Poti obtine declaratia 230 de la administratiile financiare, le poti descarca de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice sau, mai simplu, le poti descarca de aici:

Cererea 230


Nu trebuie sa calculezi suma reprezentand 2% din impozit. Poti lasa casuta necompletata. Suma va fi calculata de catre organele fiscale.

Multumim!

Миллионы людей играют в онлайн-игры и скачивают ежедневно миллионы файлов общим объемом в сотни тысяч терабайт, Студия Topodin, Узнай, как создать практически Как создать профессиональный сайт? Как разместить его в Интернете? Как раскрутить сайт и поднять его посещаемость? Видеокурс ” Создание и раскрутка сайта от А до Я ” на 3-х DVD дисках подробно отвечает на все эти вопроса

веб займ на банковскую карту